Érdekes nap...

2009.11.29. 17:37

 Hát ez is megtörtént. Ülök a villamoson, és éppen E. felé tartok... Találkoztam M.-el... Régen szerettem. Most gyűlölöm. Tönkretett, de ezt nem fogom megmondani neki. Én is tönkretettem őt. Ő is gyűlöl. Csak ezt mindketten tudjuk, így kicsit kellemetlenebb a dolog. Egy bizalomtalan kapcsolat, egy nagyon-nagyon rossz szakítás. Most végleg le lett zárva. Fél óra volt. Nem örültem neki. Most viszont ez a villamos végleg elvisz minket egymástól. Ideje változtatni jó néhány dolgon. Ha másra nem volt jó, rájöttem hogy változtatni kell. Ezer a dolog, s csak kettő a kéz, mondta valami okos ember egyszer régen. 

Az első az lenne hogy Z.-vel jelentősen többet találkozni. Mégiscsak testvéremként gondolok rá, és sajnos tényleg nagyon keveset foglalkozom vele. Majd kitalálok valamit. Ki kell. Másodszor, neki kell állni tanulni. Ma még három fogalmazvány vár rám. Nem lesz egyszerű, de csak megoldom valahogy... Kicsit családdal is kéne foglalkozni, de oda be kell vonnom E.-t is... Anélkül nem megy. Ha ilyen iramban folytatjuk mire 18 leszek összeköltözünk. Talán ez lenne a három fő cél a közeljövőben... Álljunkneki...
 
Talán...
 
Okosabban kéne élni talán,
De előttünk egy örök talány,
Egy saját hosszú felsorolás,
Egy kicsit talán sorsolás,
De mégis mi írjuk le.
 
A lista értékekről szól,
És hibába érezzük jól
Írtuk le, néha kiderül,
Az ember önmaga egyedül,
Még magát sem ismerheti meg.
 
A napok akkor is múlnak,
Ha csak rágod magadban a múltat,
A jövődért kell tenned,
Nem szabad pihenned.
 
Ha pihensz lemaradsz,
Egyre lejebb csúszol,
Kimászni nehéz tudod,
Nem próbálhatod újból.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerkacsa.blog.hu/api/trackback/id/tr231562118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása